KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

27.8.09

MENU BERBUKA

SALAM

semalam memang hari penuh kemalasan bagi aku.. penat sangat2.. sebab petang tuh aku p maybank nak buka new akaun.. menunggu dari kol 2 sampai la kol 4.45 baru settle.. korang bayangkan... si minah maybank tu plak ade ke uruskan orang yang datang lambat dulu n orang tu adalah lelaki.. geram tol aku.. bile aku tanye form aku dia kate tunggu turn.. wak lu.... geram2222222.... tapi its ok sebab time pose kan so aku sabar je.. so malam tuh aku call my asben n cakap aku ade sedikit penat n my asben said beli je... time aku call tu plak kebetulan iklan kfc kat tv so pe g aku pon mencergaskan diri la p kfc beli.. mase aku beli tuh kol 9 lebih... sebab asben aku akan balik kol 10... so untuk mengelakkan benda tu sejuk aku pon p la lambat2... aku beli kat kfc taman tasek jaya... sebab sana xramai orang n service bagus... menu yang aku minta adalah............ KFC SHRIMP STIX COMBO..... entry ni khas tuk ko echot... hehehehe.. memndangkan kite pernah membayangkan kesedapan shrimp stix ni kan... so aku da makan dulu ok...

ermmm yummy... sedap chot.. tapi kecik je.. aku nampak macam besar..

paham2 je la jari sape yang gumuk itu k... hehehehe...

3 kekawan suda kasi komen:

MammaEl said...

x bestnyer kecik kan.....tp ko mmg dpt menjeleskan aku ni.....huhuhuuhu....xper..xpe...akan ku ngepau nyol!!!

MammaEl said...

bile la agaknyer dpt mkn shrimp ni????

Pijot said...

hehehehe... nti ko akn dpt mkn gak.. cy la... don worry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...