KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

28.8.09

PAGI TADI HUJAN

SALAM..

hmm pg tadi hujan... sejuk sangattt... rase malas lak nak p keje... tapi demi tanggungjawab daku p gak la ... tapi arini aku kua awal sebab nak antar en daddy p keje.. ujan pon leh tahan lebatnye so demi en daddy aku gagahkan diri p bersiap secepat mungkin.. kitorang bertolak dari rumah kol 7.45... itupon en daddy da bebel kate lambat... lex la daddy.. xkan lari punch card dikejar... hehehehehe... sekarang ni mang musim ujan... sini tiap2 ari hujan.. lebat lak tuh... aku suke.. sejuk je... tapi kesian gak kat en daddy... kekadang kena hujan time lik keje.. dia kan naik moto je... aku bukan pe kalo time hujan2 macam ni aku sanggup p jemput en daddy balik keje dari dia kena redah hujan.. bahaya woo... pemandu2 zaman skang ni agak sengal... macam semalam mase aku balik keje hujan tetibe je tengok motor depan nak terjatuh sebab kete depan aku tuh sukahati je nak masuk lane kanan tanpa signal n sbgnya... pandang2 la sikit motor tuh bang.... x kesian ke dengan dia... da la hujan, basah n pose plak... orang lain pon nk kejar berbuka gak tp cool je..

kekadang aku terpikir lelaki ni slalu cakap pompuan bawak kete terhegeh2 n sbgnya... tapi kan kalo korang nak tau aku ni da banyak kali terserempak dengan kaum lelaki yang bawak kete ala2 xpenah p amik kursus undang2... yang bawak macam nak cari umah sewa pon ade... itu LELAKI tau.... bukan pompuan.. ade tu plak asik duk tekan brek... agaknye kaki dia tuh suke tgok pedal brek sebab tu la dia tekan2 je slalu.. gayat kot.... wahai kaum lelaki, bukan semua orang pompuan drive terhegeh2.. kaum u alls pon macam tu gak.. sape yang ramai xcden? sape yang ramai jadi penyebab xcden? lelaki kn? renung2 kan lah....

kepada yang bawak moto plak terutama en daddy n pn echot ( 2 ni je yang aku kenal bawak moto p keje) dan sume2 lah, silalah berhati2 ketika menunggang k... kekadang aku tau korang da berhati2 tp... pepaham je la kan.. so aku suggestkan baik la korang bawak kete p keje.. macam aku ni , aku lg sanggup bersusah p anta n jemput en daddy p keje dari ade pape berlaku.. hujan2 ni jalan licin n pemandu kekadang x nmpak penunggang motorsikal.. ade gak yang cakap nape bukan en daddy je anta aku p keje?? sebenarnye en daddy masuk keje kol 8 n aku plak kol 8.30.. n time balik lak en daddy slalu kena p fogging... kes denggi da banyak skang... so kena la keje sampai malam.. ade paham??? renung2 kan.. selamat beramal... adios

muke poyo puan mummy setelah dibebel oleh en daddy krn lambat

en daddy memandu tenang walopon udah lambat tp stil smpi opis dia sblm kol 8 ok

nmpk x ujan tuh??? da reda skit time nih...


1 kekawan suda kasi komen:

MammaEl said...

hahahhah...muke dak gumuk!!!!huhuhuhu aku pun de tembam sket!!!!ye la....aku mmg pemandu yg berhati2...even naik keta sekalipun!! Pemandu berhemah tau!! Tp diorg yg selalu bawak mcm org giler!! Nway P-jot tq 4 ur advice k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...