KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

3.9.09

BUAH TAMPOI



SALAM

semalam en daddy kena p wat aedes survey kat perkampungan asli bukit mantin.... tapi tugas yang diberi xpat dijalankan sebab ari ujan... so diaorang 1 team just lepak je la mah tok batin tuh.... nak balik opis pon xleh coz perkampungan asli ni kat puncak bukit... so bahaya la kalo nk redah dalam ujan lebat... jalan licin....

tok batin ni xde la hidangkan pape kat team en daddy sebab tok batin tau org islam pose.... so dia just bagi buah tangan je kat team en daddy.. macam souvinier ler.... huhuhuhuhuhu.... tapi mende yang tok batin ni bagi agak istimewa gak ler pada aku coz susah nak cari buah ni.... tok batin ni bagi BUAH TAMPOI.. buah ni kat dalam utan je ade.... dan bermusim..... kalo buah tampoi biasa isi dia kaler putih... tapi yang kali ni aku dapat isi kaler oren... ni la 1st time aku jumpe buah ni isi kaler oren.... yang aku tau kaler putih n kalo nak cari kena cari kat tepi jalan kat mantin tuh n jalan p pilah... itupon susah nk jumpe gak..... so aku pon terpk nak share ngan korang.....







2 kekawan suda kasi komen:

kelly910 said...

pija... syok nye layan lagu ni... terasa cam dah raya je.. ekekekkeke..

pijot said...

hehehehe.. kelly mang da rase sangat nak raye nih.. xcted da nih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...