KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

10.9.09

COLLEGEMATE AKU + HOUSEMATE

SALAM

hmm kali ni aku nak kongsi pasal kawan kolej aku plak... perbezaan kami dulu dan skang.... banyak beze wooo.... dulu sorang skang da berdua... dulu kurus je memasing... skang ni macam kena letak yis plak... hehehehe... jom la tengok..

yang pertama kahwin antara kitorang adalah puan echot ni ha... suami orang johor gak.. so diorang ni same negeri ok... tapi jumpe kat seremban.. hehehehehe.... da ade dua orang anak... mang peberet kaler dia pink... so that y dia pilih wedding theme dia pink...

lepas echot kawin aku plak.. hehehehehe... nak gak enterprem ni ha.... comeynye aku.... hahahahaha... we all satu negeri gak nih... nogori 9... tnh tumpahku.... cewahhhh.... pic ni time nikah... hehehehehe...





pas aku alin ni plak.... pon orang johor gak...
kitorang ni da pakat2 kot kawin amik orang senegeri je..
hehehehe.... en somi dia nama ijan...
diorang keje dlm kompeni yang same....
















n yang last adalah uteh... dia akan dinikahkan ujung tahun ni... hanye tinggal uteh je dikalangan kami ber4... welcome to the club uteh... club kembangkan badan....





p/s segala pic aku import dari fs korang.. hahahaha.. jangan marah.. bulan pose...


5 kekawan suda kasi komen:

Lady of Leisure said...

club kembangkan badan?
haha agree...
lady pun sejak berumahtangga ni badan membesar bagai johan.. uwaaa.. tensen betul..

MammaEl said...

huhuhuhu.....mmg sesuai la kelab tu kan!!!to u lady....u lom preggy lagi...dh preggy sok kang bertambah2 la beratnyer....pas ni ko jot kene masukkan pic yg dh mengembang lak k...

Pijot said...

pic ngembang ni aku plg ske
hahahahaha.. esk aku masukkn...

MammaEl said...

arghhhhh........malu la pulok!!!!

Anonymous said...

club kembangkn bdn?
aku x setuju... kuikuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...