KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

26.9.09

TAG FROM ECHOT

10 Soalan Yang Sukar Dijawab! Nak Try Jawab x?

Tag From Storyfrommama

1. Kenapa Tarzan tidak mempunyai jambang?
sebab dia da bercukur pagi td....
2. Kenapa juruterbang Kamikaze memakai topi keledar?
sebab itu adalah undang2.. kna la patuh undang2 kn???
3. Kita tahu kelajuan cahaya, apakah kelajuan kegelapan?
kelajuan kegelapan adalah pejam mate... time pejam kan gelap...
4. Kenapa ada istilah ‘tidur seperti bayi’ sedangkan bayi akan terjaga setiap 2 jam?
sebab bayi tido kena dodoi baru lena
5.Kenapa pembakar roti di’rumah kita mempunyai setting untuk suhu yang tinggi sehingga mampu menghanguskan roti?
sebab dia da dicipta tuk hanguskan roti....
6. Kenapa lampu peti ais hanya ada dalam ruang sejuk, bukan ruang sejuk beku?
sape nk duk dalam ruang sejuk beku tuh...sebab tu ade kat ruang sejuk jer...
7. Kenapa irama lagu A,B,C,D,E,F,G… dan Twinkle, Twinkle Little Star sama?
sebab pencipta dia da hilang idea nk create irama lain..
8. Kenapa kita sering menekan butang lif lebih dari sekali?
mn ade la... aku tekan skali je.. gayat ke ape tekan banyak kali??
9. Kenapa kita tekan butang remote lebih kuat walaupun kita tahu bateri hampir habis?
ntah ler... da spontan akan wat gitu...
10.Kenapa anda mula berfikir untuk 9 soalan di’atas yang tidak sesekali membawa apa-apa perubahan?
sebab orang yang bagi tag ni sengalllllllllll



1 kekawan suda kasi komen:

MammaEl said...

sampai hati ko kater aku sengal????!!!!! Huhuhu
dh la raye x mintak maaf g...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...