KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

4.11.09

TAG FROM KELLY

lame da aku x update blog... tetbe je ati ni terign nk jenguk n ade byk plak en3 bru kat blog kekawan.. skali jenguk2 blog kelly, waduh ade tag perlu diselesaikan untukku rupenyer... da terlanjur xde kej aku pun menyetelkan tag ni...


01. Bekas kekasih saya adalah :
xsuke dia... malas nk igt la.....

02. Saya sedang mendengar :
hot fm ler....

03. Mungkin saya patut:
tido... mate ni ngantuk je arini....

04. Saya suka :
masak untuk daddy... muaahahahahaha

05. Sahabat-sahabat baik saya :
rmi la... malas la nk tulis....

06. Saya tak paham :
nape ramai yang buang baby...

07. Saya kehilangan :
kasih sayang nenek baru2 nih

08. Ramai yang berkata :
aku udah gumuk!!!!

09. Makna nama saya :
ade mkna ker???

10. Cinta itu adalah :
satu dan yg satu tu hanya untuk daddy sahaja... hehehehehe.. jiwang..

11. Di suatu tempat seseorang:
memikirkan diriku.. bile la nk balik kg nih...

12. Saya akan cuba :
menjadi the best to every one...

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
sampai bile2

14. Telefon bimbit saya :
daddy bagi... da lebih 3 tahun pakai.... xrosak g tau....

15. Bila saya terjaga dari tidur :
tgk muke daddy... hehehehehe

16. Saya paling meluat apabila :
orang yg bodoh sombong... da tau bodoh tu sombong lak...

17. Pesta/Parti adalah :
satu keraikan untuk meraikan sesuatu

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
ntah ler.... pe yer?? ank ikn kot... comey je...

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
hmmm mase tocik2 la.... best woooo....

20. Hari ini :
membosankan.... plus sleepy g...

21. Malam ini saya akan :
masak tuk daddy....

22. Esok pula saya akan :
p keje mcm bese....

23. Saya betul-betul inginkan :
baby.. i need baby...

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
yes! pimple da ilang....

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat beli belah la....

26. Makanan Barat atau Jepun :
barat la

27. Bilik yang terang atau gelap :
terang x gelap x.. malap yes...

28. Makanan segera adalah :
peberet tuh...

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? :
mummy da sampai... take care... muaaahhh...

30. Tag ini datang dari :
pn kelly

lama dah tak tag orang... so tag ni dipanjangkan istimewa untuk:
echot
zura
bubur
ezany
sape2 la yg bc tag nih... byk sgt la nk igt.... hihihihihihi

2 kekawan suda kasi komen:

kelly910 said...

wah.. thanx a lot pija coz sudi meluangkan masa buat tag ni..
kelly doakan apa yang pija hajati akan tercapai..
dan semoga silaturahim antara kita berpanjangan selamanye.. take care.

pijot said...

smin... saya pn harap gitu gak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...