KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

18.10.11

Kesakitan Itu Terus Berulang....

Salam...

Hmmm...
Rentetan dari entri ini ...
kesakitan itu terus berulang...
da baik luka kembali... ubat nye hanya satu...
stop dlu direct to manja...
but!! aku ni xla bape nak reti teknik marmet...
xpenahnye aku dapat banyak kalo wat...
paling banyak 1 oz setengah ajer..
ngeeeeeee...
kompom2 salah teknik kan... hmmmmm

ni ha salah satu bukti.. ni la hasil yang dapat setelah setengah jam bermarmet

stok memang merudum abis...
sampai terpikir takkan la aku nak harap susu orang...
adekah impian aku untuk sukar utk direalisasikan???
adekah manja akan minum FM jua akhirnya...
wallahualam... walopon kadang2 naik malu ngan kedua2 ibu susuan manja..
hmmm apekah cara lain.... puas da aku tanya sana sini..
ade yang aku tanya sekali jawab trus senyap..
ade yang kate da xtau nak wat ape...
da tanya pada doktor... itu je la cara... stopkan direct BF...
but xleh... manja still memerlukan aku....
sampai berlaku perndarahan my Cik N....


ini kesan darah dari hasi rekahan cik N... uikss sakit!!! tapi nak wat guano??
harap sangat kot2 ade di luar sana leh membantu...
aku pohon.... jasamu ku kenang... bantulah aku mrealisasikan impian nan satu ini...



4 kekawan suda kasi komen:

intz said...

saya tak sure awak dh try wat suma ni ke tak, but this is what i did masa alamai luka dulu.

memula basuh nipple ngn air garam(suam2) then letak susu kita tu kat kawasan luka. biar kering. then repeat lagi. sampai baik.

luka tu sbb apa yang? manja gigit ke sebab pam ke?

hope will help

ayu said...

http://ezurin.blogspot.com/2010/08/teknik-marmet-perah-dengan-menggunakan.html

http://ezurin.blogspot.com/2011/03/marmet-class-at-mlo-pj-family-gath.html

try baca entri2 ayu ni dulu ye...^_^

Pijot said...

intz : luka ni bukan sebab manja gigit... dia jenis kalo da pas nyem dia main tarik gitu jer... selamber je so cik N pn tertarik same terjadilah koyakan... sebab kena gigi... tq ye solution tuh... balik kang saya cube... nak mencari garam kat mana plak sbb sy kat opis.. ngeeeeee

Pijot said...

Ayu : okies... nanti kalo x paham den nanye yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...