KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

5.10.11

Safety Gate untuk Manja

Salam

Alhamdulillah...
Safety gate untuk manja da siap di pasang..
serius ku kate ku sangat puas ati ler ngn hasil kerja depa nih...
kedai besi ni dkat je ngn mah ku nih...
untuk hasil mcm ni depa mintak rm300 jer...
murah wooo...
ade daddy tnye kat org len.. depa mintak rm900...
kebabom la kalo aku nak yg tuh aritu..
kannnnn....
tujuan safety gate ni adelah kerana kerajinan manja ke dapur memsak..
ku x riso banyak... ku riso kalo ku tgh masak... dia capai periuk panas ker..
kuali ade minyak panas ker.. bahaya la kan..
menurut rakan2 ku.... biarlah berhabis asal x menyesal... 
sebab sebelum ni ku mintak pendapat mereka..
almaklum ler.. ku ni bkn nye kaya pn... 
ngeeeee......
mesti la manja terkejut kang ni... tgk2 da ade gate la...
hahahaha peluang nk main masak2 da xde...
gate ni panjangnye lebih kurg 10 kaki gitu.. lebar x lebar pintu tuh..
tu sbb kna tempah bagai... hehehehehehe...
kalo kat tgga beli hak readymate tu jer...
sbb ni lebar so tempah ler jawabnye



tadaaaaaaaaaaa ni lah dianye.. hehehehehe.. manja suda ade halangan yer..
pasni nk mkn je dibenarkan masuk kawasan dapur..
lain no no no.. ngeeeee
sj aku pilih design ni untuk elakkan manja memanjat...
kupilih lak size antra besi tu kcik... tkut manja masuk kut celahan tuh....
tinggi ni same tggi ngn pinggang daddy...
daku kemetot jer... hehehehehehe
kaler putih lak sebab samekan dengan grill mah aku....
itu sajor





3 kekawan suda kasi komen:

love laugh said...

manje da xleh tolong mummy die masak..hehe..follow my blog kay..
juliajamaludin.blogspot.com

najihah said...

cantek gate manja. hehehehe
rajin manja eh..

Pijot said...

love laugh - done

najihah - sgt rajin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...