KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

4.11.11

Gadget Elektrik Yang Ado Di Dapur Den

Salam...

entri mereng suda sampai...
rasenye ramai da tau tentang kegilaan saya dengan gadget dapo nih...
kali ni saya nk kongsi gadget elektrik di Dapur saya plak...
muahahahahahaha....
saja suka2 mengabadikannya dalam blog....
kerana sume gadget ni amatlah berjasa kepada saya..
bole ke sume ni dipanggil gadget??? 
ah lantak ler.. muahahahahahaha.. gadget la gak kan??
kesemua gadget ni dibeli oleh en daddy ler..
ade jugak yang dihadiahkan kepada saya...
ngeeeeeeee

blender!! hahahaha paling lama berjasa dengan saya...
xingat sape hadiahkan masa perkahwinan saya... ngeeee.... ade dua bowl basah sebab satu utk bawang2 an dan cili... satu g digunekan untuk umpan mancing daddy.. erksss.. ngeeeeee

toaster .... dihadiahkan oleh my parent ms besday saya yang ke 26.. ngeeee.. sayang ni...

rice cooker ... dulu selalu gune nih je kalo nak masak ni.. la ni da kureng gune pasai 
da beli hak kecik satu.. ni gune kalo ade tetamu bertandang jer.... brand elba

slow cooker... ms beli rice cooker atas nun beli slow cooker ni jugak..
beli khas tuk manja... ms beli ni kandungan den baru 6 bulan... setahun xmakai smpi abis warranty..
muahahahahaha.. punye la setia pada kata2 yang ni khas tuk manja... manja da 6 bulan baru la mule pakau ini.. seb bek x rosak... pasni turun ke adik manja plak...
masih kekal bersama elba

blender ni plak khas tuk wat puree manja dan wat kuih muih or kek and so on la...
ngeeee...... so gune dia utk service bersih2 ajer...

tadaaaaaaaaa... ini hadiah dari daddy.... oven brand elba.. kapasiti x tau bape liter..
ngeh ngeh ngeh... tq daddy... mmg sangat berjasa ini oven ok...

breadmaker!!!! paling den idamkan.. dihadiahkan oleh en daddy jugak...
alhamdulillah daddy mmg banyak support den dalam bidang masakan dan bakeri nih... ngeee...
syiok sangat ade breadmaker nih... ni dari cosway...

mixer!!! adiah dari daddy jugak.... ngeeeee....
mixer yang sangat berjasa sepanjang aku berkecimpung dalam arena masakan... 
luv it very much.... brand elba lagikk..
ape pasal banyak brand elba eh??? ntah ler

water dispenser.... ngeee.. dapat ni masa family day opis aku...
best gak gune nih... ngeeeee....... berjasa besar gak nih

ni rice cooker... hahahahahaha.. tecik jer.. leh masak 4 pot je xsilap dalam nih.... 
sesuai utk kami anak banak.... beli murahan jer.. i x mampu beli mahalan...
ngeh ngeh ngeh ... ade lg gadget yang saya x berkesempatan snap... xpe la..
kurang glemer mereka nanti.. muahahahahahaha
ape pn kesemua gadget di atas amatlah saya sayang kerana sangat la berjasa dengan saya... muaaaahhh

saya sedang berangan dan hampir menjadi kenyataan dengan mixer di bawah ini...

insyaallah tahun depan ianya menjadi kenyataan...
kawan2 dalam grup FB saya wat secara kutu or ansuran.. ngeee..
nak beli terus xmampu... ape yg pasti tetap la duit daddy yang bayo..
adiah katenye... alhamdulillah... yang ini memang bikin aku termimpi2....
sampai da ade depan mata baru stop mimpi itu kot...
korang doakan mixer ni ade kat tgn aku cepat tau












2 kekawan suda kasi komen:

Mama Tun Nur Safiya said...

beshhhnya selalu dapat hadiah...

Pijot said...

alhamdulillah.. rezeki.... ngeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...