KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

5.2.12

Manja @ 1y 6m

Salam..
Hmm manja at 1 thun 6 bulan….
Still x wat lg besday celebration for her.. and still x wat g house warming…
Keadaan skang x bape mengizinkan… eh bukan lah aku x celebrate langsung besday manja..
Celebrate da ngn family pasoh… cumenye aku dan daddy berhasrat nak bikin doa selamat sikit.. disamping membuat kenduri masuk mah….. ngeeeeee

Ok la.. utk umo manja skang ni… sangat keletah.. sangat bijak.. sangat kuat bebel.. dan sangat melucukan… sangat manja jugak.. sangat xleh ilang mummy… sangat suke majuk… sangat suke main rak kasut… sangat suke binatang.. sangat sume2 la… hikhikhikhik….
Ade skali aritu.. aku terkentut…. Dia tutup idung cakap… “ mi cuk” … pastu dia p blakang aku… ms tuh aku duduk bawah jer.. igtkan nak wat ape blakang aku.. tup2 dia kate.. “mi cuk.. bok….”…. kannnn koser tau manja… kate aku yak plak… mummy tut tut jer.. bkn yak yak.. manja je yg sllu tut tut pastu yakyak… hehehehehehe manja2.. very clever…..
Manja suka sangat main kunci… bukan wat main gitu.. tp p tmpat yg berkunci dan cuba bukak.. so far manja lom berjaya bukak kunci pintu… tapi berjaya bukak kunci lemari… aiyakkkkk.. beria2 dia masukkan kunci and pulas…… da dpt bukak kemain suke…
Skang nih manja x nangis lg bile smpai mah ibu… sbb ade kakak… ank jagaan baru ibu.. usia 3-4 thun la.. x igt plak bape umo dak kakak tuh… so bile smpi mah ibu kompom manja suke.. siap flying kiss kat mummy lg… aiyakkkkkkk

Manja suke mam kopok lekor, mam coklat dan mam biskut.. so stok kna sntiasa update la kat mah.. hikhikhik…. Mummy xkisah.. janji manja sihat dan aktif… oh yer… aritu manja main mah wan … terbenam paku kat tumit manja.. la ni da ok.. alhamdulillah….
Len kali xmo nakal ye sayang..
Putaka balik pintu, budak cantik mmg gitu…. Jampi utk manja kalo skit.. ngeeeeeee

video

Aku nk kongsikan video latest manja… baru je amik td.. panas dr oven..
Manja nyanyi lagu tiga kupang.. hikhikhikhik
tp pas amik video nih manja jatuh..
berdrh mulut pasai gusi koyak.. hmmmm





0 kekawan suda kasi komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...