KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

7.3.12

Manja @ 1 year 7 month

Salam..

Manja pada usia ini...
uiksssss...
sangat2 bijak.. sangat2 keletah...
mulut cerabih jer...
aiyakkkkk.. kekadang mummy n daddy terkesima...
dengan ayat yang dilontar... perlu sangat2 menjaga tutur kate....
kalo idak jadi ikutan manja je ler...
dia suda pandai membina ayat.....
2 ari lepas baru pas cucuk 1y 6m dia.... hukhukhuk...
patut minggu lepas.. tapi manja demam la plak..
ape yang penting at this age manja still breast feed..
walopon tak sepenuhnya.. muahahahahahaha...
layannnnnnnn......
manja boleh mengikut ape kite lakukan cth amik wudhu' ... solat dan sebagainya,..
manja also like baking.. abis barang baking mummy di punggah nye...
main2 sambil wat aksi membaking.. aiseh...
sesape ade barang menan baking2 tuh sile tag ai kat fb yer....
mummy kenot think lg la.. sbb manja sgt cpt explore everything.... 
ape yang penting mummy doakan manja sentiasa sihat aktif bijak dan menjadi anak yang taat dan solehah..
juga sentiasa patuh pada agama.. laksanakan yang wajib ye sayang...
berkat hidup.. amin



psst semalam kan manja tanya daddy "marah ke daddy" sebab daddy terlontar suara ke high tone ms tengah drive... lalalalalalalalala... dan juga manja suh mummy solat... she said " mummy yang" .... nak solat mende kalo mummy off duty sayangku manja oi.. adus dus dus.. gara2 dia tengok wan solat maghrib... muehehehe... see my doter da besa ok.....


2 kekawan suda kasi komen:

Krsty Pinky said...

comeynye awak pakai spec sayang...

Pijot said...

hikhikhik.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...