KeKAwaN

THIS ENTRY IS MINE!!!

29.5.12

Mai pakat-pakat like pages superb nih

Salam....

Uisshhhh bersawang aih blog ai nih.... bz weh... tak dan nak update...

update terkini adelah Q's Bites akan mengeluarkan produk terbaru iaitu rainbow cake dan Russian Black and White Cake.... korang da like ke pages ai?? belum eh... meh pakat like kat https://www.facebook.com/QsBites ..... korang kompem puas hati punyer la....

anyway ai nak ajak jugak uolss like pages kawan2 ai nih.. ade macam2 jenis bisnes.. macam2 juadah.. macam2 jenis.. macam2 kualiti.. dan pendek kate macam2 ade..... hehehehehehe... jom terjah

1.  https://www.facebook.com/pages/AnnaRozy-Homemade-Kids-Couture/311244305586153 - Annarozy is a Homemade Kids Couture that can offer you custom made boutique style apparel for your kids.

2. http://www.facebook.com/pages/Suealeens-Gifts-Things-Boutique/284876831581868 - We sell all kinds of household stuffs, locally & internationally. For stuffs above RM500, we provide easy payment scheme. Do check our latest updates and promotions.

3.  https://www.facebook.com/AizaraDesign - Aizara Design is provided graphic designing and printing services.

4.  http://www.facebook.com/EzurinShoppe - menjual pelbagai jenis barangan.. check it out!!

5.  http://www.facebook.com/DLofaShopandServices - menjual pelbagai jenis barangan... check it out!!

6.  http://www.facebook.com/fotohati - kalo bab fotografi rujuk sini.. kompem meleleh...

7.  http://www.facebook.com/lensaMamaPhotography - Kuala Lumpur children’s photographer serving the greater Kuala Lumpur area and beyond. lensaMama photographs newborns and babies throughout their fastest developing year. Kids adore their photo “playtime” with lensaMama. lensaMama’s work as a family photographer has been...

8.  http://facebook.com/chentafabric - Selling fabric, fabric products.

9.   https://www.facebook.com/DesignedByDella  - Handmade with L.O.V.E

10.  http://www.facebook.com/pages/Alya-Delight  - sedia menerima tempahan apam polka dot,cheese tart pelbagai perisa,kek dan cupcake

11. http://www.facebook.com/ManjakaniMekah2u - Kami merupakan pembekal manjakani mekah 100% Asli,biji manjakani terbaik dunia didatangkan terus dari Syria, dikeringkan secara semulajadi, dikisar halus menjadi serbuk dan dipekkan/dikapsulkan untuk kemudahan mengamalkannya. "Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.

12.  http://www.facebook.com/JVKIDS - Greetings from JV Kids! Dear our beloved readers, Welcome to our exclusive baby and moms online shop named as JV Kids. We are selling from mothers breastfeeding equipments to babies accessories from variety of recognized brands like Autumnz, Spectra, Modu, Bumble Bee etc.

13. http://www.facebook.com/doorgifttasbih - THIS FB IS AN ON9 SHOP..if u do not wish to be tag, please unfriend and block me..no harm done..TQ

14.  http://www.facebook.com/manjaKUcomel - Selamat Datang ke manjaKUcomel Online Shop! ^_^. Pelbagai keperluan dan pakaian bayi ada di kedai online kami. Semuanya menarik dan cantik dan berkualiti. Barang-barang yang ada di manjaKUcomel Online Shop adalah seperti : 1) Set Tilam Kekabu Kampung (Kekabu Asli) 2) Dress 3) Romper 4) Pant

15.  http://www.facebook.com/pages/Buzzshoppe4u - BUZZ SHOPPE ENTERPRISE JM0592840-D PENTING :JIKA MEMBUAT BYRAN SECARA ON9, MSKKAN EMAIL SAYA: buzz.shoppe@yahoo.com DI TEMPAT PENERIMA BAYARAN.. n jika p'bayaran n email tlh di buat, p'beritahuan melalui SMS juga amat digalakkan utk saya lebih alert dgn order anda 012 7442196

16.  http://www.facebook.com/pages/Murni-Delights - Saya amat berminat dalam bidang masakan.. dan menjadikan aktiviti ini sebagai satu hobi saya, mengambil tempahan dan sedia menerima komen dan cadangan untuk Murni Delights berada Putrajaya, jika diantara tuan/puan berminat untuk tempahan boleh menghubungi saya di no 019-6527564..atau email Facebook...

17. http://www.facebook.com/ClothDiapersManjakuSayangku - menjual pelbagai jenis cloth diapers dan banyak lagi

18. http://www.facebook.com/pages/Saifamieza-Enterprise-Ayam-Golek-n-kanopi - Kami bersedia untuk sebarang tempahan untuk apa jua majlis.

19.  http://www.facebook.com/pages/Diana-nafiesa-handmade-craft - jenguk-jenguk sini untuk melihat hasil kerja kreatif pemilik pages

20. http://www.facebook.com/AkademiEmas - jenguk2 sini untuk melihat tentang EMAS

21. http://www.facebook.com/pages/Nora-Herni-Novelis - sangat sesuai untuk pencinta novel... 

22. http://www.facebook.com/BIGEYESBABY - I love to sew.. love handmade and I love something a little bit different.

23. http://www.facebook.com/pages/Boutique-Qaseh-Arissa - Assalamualaikum dan salam sejahtera.. memperkenalkan usahasama dua Risa yang bakal mengegarkan dunia anda.. sila sudi-sudikan like dan membeli bersama kami.

24. http://www.facebook.com/www.suri.my - With a very high spirit in Natural Parenting, SURI bring the best solution in nurture your little ones. There are nothing impossible in breastfeeding, cloth diapering or babywearing anymore. Lets nurture them, natural ways!

25. http://www.facebook.com/melurjelita - novelis terkenal ni weh

26. http://www.facebook.com/bigmommaonlineshop - Barang-barang Tupperware, Bayi/Kanak-kanak, Baju Menyusu/Muslimah, Tudung

27. http://www.facebook.com/sweetlilcraftcollections - Proudly Handmade Bags with Care and Thought

28. http://www.facebook.com/mutiarakasih.shop - Pengedar Pelbagai produk secara ONline Antaranya: * Produk Kesihatan Dan Kecantikan * Produk Textile & Fesyen

29.  https://www.facebook.com/pages/PU3-CRAFT - kraftangan... konpem korang terbeliak tgk.. lawa weh

30. http://www.facebook.com/kidscollections - Kemunculan KidsCollections ini seakan menjadi 'penyelamat' untuk semua yang inginkan langkah segera menjimatkan wang

31.  http://www.facebook.com/pages/The-Best-Choco-Fountain - do add me as your FRIEND via thebestchocofountain@gmail.com All feedback will be given from my personalised fb.. This page is created for a pathyway unless my personalised fb dah full.. so far still available :).... Terima Kasih!


33. http://nedhenna.blogspot.com/ - produk inai perkahwinan...




12.5.12

Manja @ 1 year 9 month

salam

hmmm.. kebizian mummy sampai terlupa update...
manja da menginjak ke fasa seterusnya...
da 1 tahun 9 bulan... kejap je masa berlalu...

kali ni manja terlalu manja okeh...
tido atas badan... tak mau orang lain..
mau mummy jer.. tido nak tiak mummy at least...
aiyakkkk.. mummy tak leh wat ape pong... aduyai..
manja ku sayang.....

patah2 perkataan yang keluar dari mulut manja pn lebih jelas dan lebih banyak..
mummy suke sangat... keletah yang bermacam2..
sampai mummy pn jadi pening....
the best part is manja still breast feeding...
da pandai mintak "mi nak lah "(mi nak sebelah)....
bole plak dia tuka2.. kejap kiri kejap kanan.. alahai anak..
hehehehehehe.. xpe lah.. demimu mummy rela sayang....

manja still same... still suke menari still suke menyanyi....
lagu kegemaran ombak rindu, dan so far sudah cukup cukup sudah.. ape ntah tajuk lagu tuh..
mummy pn tak minat.. tp manja lancar.. hahahahahha...
mummy still kasi manja tengok dvd lagu kanak2...
hasil amat menggembirekan.. manja da pandai mengira...
suke sangat.... manja pandai baca doa makan dan doa naik kenderaan..
next stage kite belajar lain plak ye manja... pelan pelan kayuh....

anyway... mummy and daddy sayang manja....
kalo ditanya manja nak adik ke tak... manja geleng kepala laju...
so mungkin ade hikmah sampai la ni lom melekat kot.. muahahahah...
manja tak puas bermanja gamaknya....
ngeeeeeeee


video

4.5.12

Stress ke??

Salam..
Wah punyer lama tak on blog.... 
lama tak menaip pepanjang... sekali tgk blogspot da new look suda..
aiyakkkk.. nampak nau aku ketinggalan..

Lately aku rase lain btul..
berdebar2 kadang2 sesak nafas...
ade yang mengatakan itu tanda2 stress..
tak kurang jua yang mengatakan gangguan iblis..
ape pon harap mende ni tak berterusan...
segala amalan yang sedia ade harus aku teruskan...
segala tunjuk ajar harus dilakukan...
demi anak.. demi suami.. demi keluarga...
cannot imagine kalo aku sakit.. aiyakkkk...
ape akan jadik pada manja yg sememangnya manja itu??? 
hmmmm






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...